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Key operational and institutional factors for improving food safety: a case study from Chile
dc.contributor.author | Autor | Lu H. | |
dc.contributor.author | Autor | Mangla S.K. | |
dc.contributor.author | Autor | Hernandez J.E. | |
dc.contributor.author | Autor | Elgueta S. | |
dc.contributor.author | Autor | Zhao G. | |
dc.contributor.author | Autor | Liu S. | |
dc.contributor.author | Autor | Hunter L. | |
dc.contributor.other | Carrera | Facultad de Medicina Veterinaria y Agronomía | |
dc.date.accessioned | Fecha ingreso | 2024-09-03T19:19:27Z | |
dc.date.available | Fecha disponible | 2024-09-03T19:19:27Z | |
dc.date.issued | Fecha publicación | 2021 | |
dc.identifier.uri | URL | http://repositorio.udla.cl/xmlui/handle/udla/1475 | |
dc.source | Fuentes | Production Planning and Control | |
dc.title | Título | Key operational and institutional factors for improving food safety: a case study from Chile | |
dc.type | Tipo de Documento | Artículo | |
dc.identifier.doi | dc.identifier.doi | 10.1080/09537287.2020.1796137 |